Κρουαζιέρες

Κασσάνδρα – Περίπλους Τορωναίου

Με αφετηρία το Παλιούρι πραγματοποιείται ο περίπλους του Τορωναίου κόλπου. Το ιστιοφόρο «Μένια Μαρία» αναχωρεί στις 09.30 π.μ. και κάνει στάση σε κάποια παραλία της Τορώνης για κολύμπι σε γαλαζοπράσινα νερά για μιάμιση ώρα. Στη συνέχεια θα πάρετε το μεσημεριανό σας γεύμα πάνω στο ιστιοφόρο και θα αναχωρήσετε για το Νέο Μαρμαρά. Εκεί θα παραμείνετε για 1 ώρα, στη συνέχεια θα ταξιδέψετε για το νησάκι Κέλυφος, θα αγκυροβολήσετε για 1 ώρα και θα επιστρέψετε στο Παλιούρι στις 17.00.

Είναι και η βραδινή κρουαζιέρα, το «sunset» όπως το αποκαλούν (αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται από Ιούλιο), με αναχώρηση στις 19.00 και περιήγηση του Τορωναίου κόλπου με προορισμό τη νήσο Κέλυφος. Φτάνετε στη νησί ύστερα από μια ώρα, μένετε αγκυροβολημένοι για περίπου 2 ώρες, απολαμβάνετε την δύση του ηλίου και επιστρέφετε στο Παλιούρι γύρω στις 23.00, αφού έχετε πάρει δείπνο και έχετε διασκεδάσει υπό τους ήχους ζωντανής ελληνικής μουσικής (τηλ. 23750 31522). 

Άθως – Περίπλους Αγίου Όρους
  
Το πλοίο Καπετάν Φώτης 300ων θέσεων αναχωρεί μια ως και δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τη ζήτηση, από το λιμάνι της Ουρανούπολης, ακριβώς δίπλα στις πύλες του Αγίου Όρους. Οι ώρες αναχώρησης είναι 10:30 και 13:45 (όταν υπάρχει και δεύτερη κρουαζιέρα την ίδια ημέρα) και η διάρκεια της κρουαζιέρας είναι περίπου 3 ώρες.

www.athos-cruises.gr

Φωτογραφίες

Τοποθεσία

Δραστηριότητες & Σπορ

Θαλάσσια Σπορ

Στις περισσότερες οργανωμένες παραλίες ** λειτουργούν κέντρα για ενοικίαση κανό, θαλάσσιων ποδηλάτων, wing surfing, jet ski, θαλάσσιο σκι, banana, ringo, βόλτα με αερόστατο κ.ά. Κάποια

Περισσότερα »

Διαδρομές

Τρεις χερσόνησοι -η Κασσάνδρα, η Σιθωνία και ο Άθως-, η κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα, τις δικές της ιδιαιτερότητες, τα δικά της τοπία.

Περισσότερα »

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn