Ανακαλύψτε ξενοδοχεία στην Χαλκιδική

Εξερευνήστε την Χαλκιδική για όμορφους προορισμούς και δραστηριότητες

Διαμονή

Ξενοδοχεία στην Χαλκιδική, Ελλάδα

Η Χαλκιδική του σήμερα: άρτια ξενοδοχειακή υποδομή, πολυτέλεια και άνεση, γκολφ και βραβευμένες με γαλάζια σημαία μαρίνες, spas και εμπορικά κέντρα, οργανωμένοι συνεδριακοί χώροι και ταυτόχρονα: παραδοσιακά αρχοντικά, φιλόξενα οικογενειακά ξενοδοχεία, καλοκαιρινά studios ή χειμωνιάτικα σαλέ, ειδυλλιακό φόντο κοινωνικών εκδηλώσεων. Ένα από τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά τουριστικά προϊόντα με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

greeces-leading-mainland-destination-2022-winner-shield-256

Προορισμοί

στη Χαλκιδική, Ελλάδα

Λένε ότι «σαν τις παραλίες της Χαλκιδικής δεν έχει»! Σαν το ελληνικό φως, τα παρθένα τοπία, τα χρώματα και τα αρώματα, την ενέργεια της φύσης, την παράδοση των γεύσεων, την απόλυτη χαλάρωση αλλά και τη μυσταγωγία.

Πόλεις & Χωριά

halkidiki-hotels-stagira.jpg

Τέχνη & Πολιτισμός

halkidiki-hotels-8.jpg

Δραστηριότητες

στη Χαλκιδική, Ελλάδα

Με πρωτοβουλία τόσο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όσο και της τοπικής κοινωνίας, στη Χαλκιδική έχει αναπτυχθεί πλήθος μορφών εναλλακτικού τουρισμού και ψυχαγωγίας, για ανθρώπους που αγαπούν τη ζωή και την κίνηση: θαλάσσια αθλήματα, γκολφ, ποδήλατο βουνού, ιππασία, bird watching, ιαματικά λουτρά, περιπατητικές διαδρομές, αγροτουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, αθλητικός τουρισμός είναι μόνο μερικές.

Nature Activities & Sports

Τοπικές Γεύσεις

Λαογραφικές Εκδηλώσεις & Φεστιβάλ

Διασκέδαση - Εκδηλώσεις