Οινοποιεία

Άγιος Παύλος – Ευάγγελος Τσάνταλης
Στην κεντρική Χαλκιδική, στο οινοποιείο της μακεδονικής εταιρίας έχετε τη δυνατότητα να ξεναγηθείτε στους χώρους όπου παράγονται τα κρασιά, και παλαιώνονται καθώς και να συμμετέχετε σε γευστική δοκιμή στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα (τηλ. 23990 76100, www.tsantali.grperisteraki.d@tsantali.gr).

Κτήμα Πόρτο Καρράς
Στις πλαγιές του όρους Μελίτωνα, στο οινοποιείο του κτήματος Πόρτο Καρράς θα ξεναγηθείτε στο χώρο οινοποίησης, στο κελάρι όπου ωριμάζουν τα κρασιά ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και τα κρασιά του κτήματος (τηλ. 23750 77000, www.portocarraswines.gr  wines@portocarras.com).

Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη
Στην ορεινή Χαλκιδική και συγκεκριμένα στη γραφική Αρναία, στο οινοποιείο της Κλαούντια Παπαγιάννη θα ξεναγηθείτε στους αμπελώνες και το οινοποιείο ενώ έχετε τη δυνατότητα και για γευστική δοκιμή (τηλ. 23720 23120, claudie@otenet.gr).

Μετόχι Χρωμίτσα – Ευάγγελος Τσάνταλης
Στη χερσόνησο του Άθως, στο Μετόχι Χρωμίτσας της μονής του Αγίου Παντελεήμονα, η επίσκεψη στους αμπελώνες επιτρέπεται μονάχα στους άρρενες, κατόπιν συνεννόησης τόσο με το οινοποιείο Τσάνταλη όσο και με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους (τηλ. 23990 76100, www.tsantali.gr).

Άγιο Όρος – Μυλοπόταμος
Στη νοτιοανατολική πλευρά της χερσονήσου του Άθως, μονάχα οι άρρενες –αφού ως γνωστόν το Άγιον Όρος αποτελεί άβατο για το γυναικείο φύλλο-, μπορούν να ξεναγηθούν στον αμπελώνα, το οινοποιείο και το αποστακτήριο, υπεύθυνος του οποίου είναι ο μοναχός Επιφάνειος (τηλ. 23770 23744, www.mywines.grinfo@mywines.gr).

Φωτογραφίες

Τοποθεσία

Τοπικές Γεύσεις

Τοπικά Προϊόντα

ΕΛΙΑ – ΛΑΔΙΗ Χαλκιδική, χάρη στο κλίμα και τη μορφολογία του εδάφους, παράγει λάδι και ελιές που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη γεύση και ποιότητά τους.

Περισσότερα »

Λαϊκές Αγορές

Δευτέρα Ορμύλια      Νέα Τρίγλια Τρίτη ΚασσανδρείαΝέα ΚαλλικράτειαΙερισσός Τετάρτη Ν. ΜουδανιάΑρναίαΜ. ΠαναγίαΓαλάτιστα Πέμπτη Ν. ΜαρμαράςΆγιος ΝικόλαοςΛάκκωμα Παρασκευή ΝικήτηΣήμαντρα       Σάββατο ΠαλαιοχώριΠολύγυροςΣυκιάΡυζά –

Περισσότερα »

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn