Περιγραφή

Το ξενοδοχείο SKITES δημιουργήθηκε από τις ιδιοκτήτριές του με προσωπικό μεράκι, φροντίδα για την λεπτομέρεια και σεβασμό προς το περιβάλλον. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου εμπνευσμένες από την πατροπαράδοτη μοναστηριακή αρχιτεκτονική, βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στην θάλασσα και περιβάλλονται από έναν καταπράσινο κήπο πλημμυρισμένο από λουλούδια.

Οι SKITES διαθέτουν δίκλινα Bungalows, με μπάνιο και δύο βεράντες με θέα τη θάλασσα και το βουνό και Apartments δύο δωματίων, σαλόνι, μπάνιο και βεράντα. Οι χώροι διαθέτουν κλιματισμό.

Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου συγκαταλέγονται χώρος υποδοχής, ένα καλαίσθητο σαλόνι, η τράπεζα πρωινού και ένας ζεστός καθιστικός χώρος με τζάκι.

Δύο γαλάζιες μπαλκονόπορτες ανοίγουν προς τις ηλιόλουστες βεράντες του εστιατορίου με θέα τη θάλασσα, όπου μπορείτε να γευθείτε νόστιμες σπιτίσιες λιχουδιές. Το υπαίθριο μπαρ με πισίνα προσφέρεται για μαγευτικά βράδια.

Συνιστούμε το SKITES σε όσους επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα φιλικό περιβάλλον που συνδυάζεται αρμονικά με την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Τηλέφωνο

    +30 2377071140

  • Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

    info@skites.gr

  • Ιστότοπος

    http://www.skites.gr/index.html

Φόρμα Επικοινωνίας