Περιγραφή

Το ξενοδοχείο Πύργος, το οποίο απέχει 130 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται κτισμένο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στη χερσόνησο του Άθω. Απέχει μόνο 70μ. από τη θάλασσα, στην είσοδο της Ουρανούπολης, στην πύλη του μοναδικού Αγίου Όρους, κέντρου της Ορθοδοξίας και του Βυζαντίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 22 ευρύχωρα, επιπλωμένα δωμάτια και στούντιο με δικό τους μπάνιο, ραδιόφωνο, τηλέφωνο, τηλεόραση και ψυγείο.

Στη διάθεση των επισκεπτών του ξενοδοχείου υπάρχει μια αίθουσα για πρωινό, αίθουσα με τηλεόραση, σνακ μπαρ, μπαρ στην είσοδο του ξενοδοχείου και - για αξέχαστες βραδιές - το μπαρ στον κήπο με δροσιστικά κοκτέιλ.

Με ορμητήριο το ξενοδοχείο έχετε απεριόριστες επιλογές για ημερήσιες εκδρομές με προορισμό τα μοναστήρια του Άγιου Όρους, με καραβάκια τα νησάκια της Αμμουλιανής άλλα και συμμετέχοντας σε οργανωμένες εκδρομές στους γύρω αρχαιολογικούς χώρους.

Στο ξενοδοχείο Πύργος έχετε, επίσης, τη μοναδική ευκαιρία να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για τις περιπλανήσεις σας στη Χαλκιδική από το κατάστημα ""Rental Center Motor Car"".

Ακολουθήστε μας
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Τηλέφωνο

    +30 2377071281

  • Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

    info@hotel-pyrgos.gr

  • Ιστότοπος

    https://www.hotel-pyrgos.gr/

Κοινωνικά Δίκτυα
Φόρμα Επικοινωνίας