Περιγραφή

Φωλιασμένο σε ένα καταπράσινο τοπίο πάνω σε μια χρυσαφένια αμμουδιά στον Τορωναίο Κόλπο με κρυστάλλινα νερά αυτό το μοναδικής αισθητικής boutique ξενοδοχείο αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας σε ένα πραγματικά γαλήνιο περιβάλλον.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές ξεκούρασης μπροστά στην ιδιωτική του παραλία και σε μια από τις εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες με υπαίθριο τζακούζι είτε να απολαύσουν ένα πλήθος υπηρεσιών ευεξίας και ομορφιάς σε έναν από τους χώρους του "Essence Salon".

Τα κομψά και μοντέρνα δωμάτια πολυτελείας βρίσκονται στο κυρίως κτίριο ή σε ένα από τα κτίρια βίλας και bungallows με θέα στη θάλασσα. Στο εστιατόριο Daphne δίπλα από την πισίνα, μπορεί να απολαύσει κανείς a-la-carte πρωινό και βραδινό δείπνο με φρέσκα τοπικά βιολογικά υλικά. Για φρέσκα θαλασσινά, το κομψό a la carte εστιατόριο "Mesogeios" δίπλα στην θάλασσα είναι το τέλειο σκηνικό για ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Το καλοδιατηρημένο χωριό Άφυτος με την μοναδική αρχιτεκτονική, την πλούσια αρχαία ιστορία και τα παραδοσιακά καταστήματα απέχει μόλις 150μ ανηφορικά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Τηλέφωνο

    +30 2374091524 - 2374091233

  • Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

    afitis@afitis-hotel.gr

  • Ιστότοπος

    https://www.afitis-hotel.gr/

Φόρμα Επικοινωνίας