Περιγραφή

Σε έναν κρυφό παράδεισο της Ελλάδας, τη μαγευτική Χαλκιδική με τις ηλιόλουστες χρυσές παραλίες, το Hotel Melissanthi, 150 μέτρα από τη θάλασσα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για αξέχαστες διακοπές.

Μόλις 48χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σε κομβικό σημείο για εκδρομές σε όλη την περιοχή, το Hotel Melissanthi βρίσκεται στην Παραλία Διονυσίου: ένα παραθαλάσσιο χωριό με φιλόξενους κατοίκους, παραδοσιακή ατμόσφαιρα, μεγάλη παραλία με ρηχά, κρυστάλινα νερά, πλακόστρωτο παραλιακό πεζόδρομο με ανθισμένα παρτέρια ιδανικό για περιπάτους, καφέ και εστιατόρια δίπλα στην ακτή.

Είναι ένας προορισμός που παρέχει όλα τα συστατικά για ήρεμες και χαλαρές,οικογενειακές διακοπές!

Ταυτόχρονα, οι δυνατότητες εναλλαγών είναι ποικίλες: η ιστορική και εμπορική μητρόπολη της Θεσσαλονίκης (52 χλμ), η διπλανή κωμόπολη των Μ.Μουδανιών (3,5 χλμ) η οποία παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη και η κοσμοπολίτικη παραλία των Ν.Πλαγίων (5 χλμ) που σφύζει από νυχτερινή ζωή κάθε καλοκαίρι!

 

Υπηρεσίες

Το ξενοδοχείο διαθέτει 18 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με A/C, Δορυφορική TV, κουζίνα, μπάνιο ενώ ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της πυλωτής που περιβάλλεται από γκαζόν προσφέροντας έτσι ευχάριστα και δροσερά διαλείμματα.

Περιοχή
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Τηλέφωνο

    +302373100316

  • Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

    info@hotelmelissanthi.gr

  • Ιστότοπος

    https://www.hotelmelissanthi.gr/

Φόρμα Επικοινωνίας