Περιγραφή

Στο πιο όμορφο κομμάτι της Χαλκιδικής, βουτηγμένο στο πράσινο, στην πανέμορφη ΧΑΝΙΩΤΗ, κοντά στην τοποθεσία ΓΛΑΡΟΚΑΒΟΣ, βρίσκεται το "δικό σας" ξενοδοχείο. Απέχει μόλις 600 μ. από το χωριό και 250 μ. από τη θάλασσα, 100 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 90 χλμ. από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο χαρακτήρας, η ευγένεια, η ηρεμία, η γοητεία, η πισίνα και η κουζίνα ενώνονται για να δημιουργήσουν την ουσία ενός ξενοδοχείου για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Το πράσινο στοιχείο που κυριαρχεί καθώς και τα δροσερά λουλούδια στους κήπους μας συμβάλλουν στο γαλήνιο περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα. Αποτελείται από ένα κτίριο με 4 ορόφους, πισίνα για μεγάλους, πισίνα παιδική, reception με θυρίδες ασφαλείας, pool bar, snack bar και ανοιχτό parking. Τα δωμάτια μας διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας, ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι με θέα πισίνα και θάλασσα.

Οι 10 καινούριες καμπάνες που εγκαινιάστηκαν στο ξενοδοχείο το καλοκαίρι του 2007, ήρθαν για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Οι καμπάνες διαθέτουν επιπλέον τηλεόραση plasma, πιστολάκι μαλλιών, φωτάκι νυχτός και μπαλκόνι με πρόσβαση απευθείας στην πισίνα και στον κήπο του ξενοδοχείου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Τηλέφωνο

    +302374020520

  • Ιστότοπος

    http://www.hotelharis.gr/